Din ingrediente se prepara un aluat, care se lasa la dospit circa 3-4 ore. Cand aluatul a crescut, se intinde pe masa cu faina pt a nu se lipi si se f
mod de preparare
Din ingrediente se prepara un aluat, care se lasa la dospit circa 3-4 ore. Cand aluatul a crescut, se intinde pe masa cu faina pt a nu se lipi si se face un dreptunghi din tot aluatul. Acesta poate fi intins destul de subtire, deoarece va mai dospi si in cuptor.
Dreptunghiul astfel obtinut se unge cu untul (margarina) topit(a), dupa care se presara cu zaharul amestecat cu scortisoara. Se ruleaza pe lungime si se inchid bine capetele. Ruloul astfel obtinut se taie in felii de circa doua degete latime si se aseaza intr-o tava unsa cu margarina sau tapetata cu hartie de copt si se introduce la cuptor dupa ce a mai stat circa 20 minute la dospit in tava. Atentie sa nu se arda in cuptor, deoarece se fac relativ repede in cuptor bine incalzit (200 C). Cand sunt gata se pot unge optional cu glazura de zahar (sau cu ou inainte de a fi puse la cuptor).
Incearca si Prajitura din biscuiti
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajituri delicioase "cuib de viespe" cu scortisoara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe