Merele se curata si se scoate casa semintelor fara a le taia. Se taie rondele groase. Ouale se separa. Se amesteca bine faina, berea, galbenusul, zah
mod de preparare
Merele se curata si se scoate casa semintelor fara a le taia. Se taie rondele groase. Ouale se separa. Se amesteca bine faina, berea, galbenusul, zaharul, sarea, nucsoara si se lasa cam 15 minute sa stea. Albusul se bate spuma tare si se incorporeaza cu grija in compozitie. Se infierbanta uleiul, rondelele de mere se inmoiae in aluat si se prajesc bine in uleiul fierbinte, pana cand se rumenesc. Cand sunt calde inca, se presara cu zahar pudra cu scortisoara. Se servesc cu frisca sau inghetata de vanilie.
Varianta: In loc de mere putem folosi banane. La cantitatea de aluat sus-amintita se folosesc 4 banane. Se taie in 3 bucati fiecare banana, de marime asemanatoare si se dau prin aluat, prajindu-se in uleiul fierbinte.
Alte retete dulciuri recomandate
Prajitura cu prune
Incearca si Prajitura cu mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de mar in aluat cu bere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe