Rulada cu banana

Ca la orice prajitura incepem cu prepararea blatului. Mai intai se separa albusurile de galbenus, albusurile se bat spuma se adauga zaharul, apoi galb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Rulada cu banana

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura cacao
  • esenta vanilie
  • Crema:
  • 200 ml frisca
  • 75 gr ciocolata
  • 25 gr nuca de cocos
  • 1 banana

Mod de preparare

Ca la orice prajitura incepem cu prepararea blatului. Mai intai se separa albusurile de galbenus, albusurile se bat spuma se adauga zaharul, apoi galbenusurile, iar la final faina cu cacao si esenta de vanilie. Se toarna in tava si se coace 10 min. Cand s-a racit se scoate pe un prosop umed si se ruleaza.

Crema:

Se pune la topit ciocolata maruntita si 100 ml frisca cand s-a legat o crema se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Frisca ramasa se bate cand e legata bine se pune crema de ciocolata si se amesteca.


Se desface rulada se pune crema apoi banana taiata in jumate si se ruleaza. Dupa ce a stat un timp la rece se taie felii.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci