Rulada cu dovleac

Se amesteca apa minerala cu uleiul si un praf de sare. Se adauga faina pana iese un aluat tare, bun de intins. Se lasa sa se odihneasca 10 minute. Dov

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu dovleac

Ingrediente

  • Aluat:
  • 300 ml apa minerala
  • 300 ml ulei
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura:
  • dovleac
  • zahar
  • scortisoara macinata

Mod de preparare

Se amesteca apa minerala cu uleiul si un praf de sare. Se adauga faina pana iese un aluat tare, bun de intins. Se lasa sa se odihneasca 10 minute. Dovleacul se curata si se rade.Se amesteca cu zahar in functie de cat de dulce doreste fiecare.Se adauga un praf de scortisoara. Se taie aluatul in bucati potrivit de mari care se intind sub forma de patrat.Se stoarce zeama lasata de dovleac si se repartizeaza pe toata suprafata foii. Se ruleaza sub forma de sul. Se pune rulada intr-o forma tapetata cu hartie de copt si se coace la foc moderat pana capata o culoare usor aurie. Se pudreaza cu zahar pudra si se lasa la racit.
Alte prajituri recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci