Rulada cu nuca

Amesteca ingredientele pentru aluat. Poti adauga si putin lapte daca este nevoie. Imparte aluatul in sase parti egale. Intinde subtire 2 parti si pune

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat: 800 g faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 200 g margarina
  • 1 ou
  • 200 g zahar
  • 1 cutie smantana
  • Pentru umplutura: 1 pachet praf de copt
  • 250 g mac sau miez de nuca
  • 20-30 g faina
  • 200 g margarina
  • 250 g zahar

Mod de preparare

Amesteca ingredientele pentru aluat. Poti adauga si putin lapte daca este nevoie. Imparte aluatul in sase parti egale. Intinde subtire 2 parti si pune-le deoparte. Amesteca ingredientele pentru umplutura si adauga o cantitate suficienta de lapte, incat sa obtii o umplutura cu care poti unge aluatul. Pune umplutura deoparte. Intinde o parte din aluat si unge-o cu o parte din crema, dupa care ruleaza-o si aseaza-o in tava, procedeaza la fel si cu celelalte trei parti din aluat. Nu aseza ruladele prea aproape una de cealalta si coace-le.
Alte Retete cu prajituri recomandate

Prajitura cu visine

Prajitura cu caise

Prajitura cu capsuni

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci