Aceasta reteta de rulada de biscuiti cu crema este foarte simplu de realizat. Dar gustul e superb de bun. Se simte foarte bine ciocolata si nuca de cocos in amestec cu gustul de cafea. E delicoasa.
Pentru inceput se maruntesc biscuitii, cat de marunt se poate si ii punem deoparte.
Maruntim si ciocolata si o punem la topit impreuna cu laptele, cafeaua, margarina/ unt.
Peste biscuiti punem zaharul si cacaua, omogenizam bine, iar dupa ce sa topit ciocolata, adaugam si aceasta peste biscuiti si omogenizam bine din nou.
Margarina/ untul il frecam spuma cu zaharul. La aceasta spuma de margarina/unt adaugam mierea, dupa ce sa incorporat bine mierea adaugam nuca de cocos si omogenizam din nou, dar de aceasta data cu o lingura de lem sau o paleta de silicon.
Intindem aluatul de biscuit si peste ea intindem crema. Rulam strans cu ajutorul hartiei de copt in cazul meu, dar se poate folosi si folie. Dupa ce e rulata se inchide strans intr-o folie si se da la rece cam 1-2 ore, apoi se felieaza si se serveste.
Reteta de rulada de biscuiti cu crema a fost propusa de Irenke pe forum culinar.
Serviti rulada de biscuiti cu crema dupa ce s-a intarit.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii