Aceasta reteta de rulada de biscuiti cu crema este foarte simplu de realizat. Dar gustul e superb de bun. Se simte foarte bine ciocolata si nuca de cocos in amestec cu gustul de cafea. E delicoasa.
Pentru inceput se maruntesc biscuitii, cat de marunt se poate si ii punem deoparte.
Maruntim si ciocolata si o punem la topit impreuna cu laptele, cafeaua, margarina/ unt.
Peste biscuiti punem zaharul si cacaua, omogenizam bine, iar dupa ce sa topit ciocolata, adaugam si aceasta peste biscuiti si omogenizam bine din nou.
Margarina/ untul il frecam spuma cu zaharul. La aceasta spuma de margarina/unt adaugam mierea, dupa ce sa incorporat bine mierea adaugam nuca de cocos si omogenizam din nou, dar de aceasta data cu o lingura de lem sau o paleta de silicon.
Intindem aluatul de biscuit si peste ea intindem crema. Rulam strans cu ajutorul hartiei de copt in cazul meu, dar se poate folosi si folie. Dupa ce e rulata se inchide strans intr-o folie si se da la rece cam 1-2 ore, apoi se felieaza si se serveste.
Reteta de rulada de biscuiti cu crema a fost propusa de Irenke pe forum culinar.
Serviti rulada de biscuiti cu crema dupa ce s-a intarit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii