Rulada de post

Rulada de post se prepara foarte usor si este un desert foarte bun. Aveti nevoie de 400 g biscuiti.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g biscuiti
  • 300 g apa
  • 200 g zahar
  • 100 g cacao si
  • 150 g margarina
  • Crema:
  • 200 g zahar
  • 200 g margarina
  • 100 g nuca de cocos si
  • vanilie.

Mod de preparare

Pentru rulada de post, se pune la fiert apa, zaharul, margarina si cacaoa. Dupa ce a fiert, se da la o parte si se pun biscuitii macinati, se amesteca bine pana devine ca o coca vartoasa, apoi se imparte in doua si se intinde cu mana pe doua coli de celofan sau nylon. Separat facem crema din margarina, zahar pudra, nuca de cocos si vanilie, dupa care o impartim in doua pentru a unge blaturile de pe celofan. La final, rulam strans si o punem la frigider pentru a se intari.


Rulada de post se serveste felii dupa ce s-a intarit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc