Rulouri cu mere

Pentru rulourile cu mere se face un aluat din 180 g faina, 2-3 linguri de smantana si putina sare.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 180 g faina
  • 2-3 linguri de smantana si
  • putina sare
  • 180 g faina si
  • 120 g margarina
  • mere
  • branza de vaci

Mod de preparare

Pentru rulourile cu mere se face un aluat din 180 g faina, 2-3 linguri de smantana si putina sare. Dupa aceea, se face al doilea aluat din 180 g faina si 120 g margarina. Se face primul aluat, se intinde un strat subtire din el si se aseaza al doilea aluat peste el. Se ruleaza si se da la rece timp de o jumatate de ora sa se odihneasca, apoi se taie in patru parti egale care se intind si se umplu cu mere sau branza de vaci. Se coace la foc iute, apoi, la final, se pudreaza cu zahar.


Rulourile cu mere se servesc pudrate cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci