Salam de biscuiţi reţetă, Salamul de biscuiti dat prin nuca de cocos este o prajitura delicioasa. Biscuitii se pun intr-o punga de plastic si se sfarama, de marimea unei alune.
Salamul de biscuiti dat prin nuca de cocos este o prajitura delicioasa. Biscuitii se pun intr-o punga de plastic si se sfarama, de marimea unei alune. Nucile se pun pe o tava si se tin 5-10 minute in cuptor, apoi se pun intr-o punga de plastic si se sfarama cu sucitorul. Apa, un varf de cutit de sare si zaharul se pun pe foc, intr-o cratita de 3 l, pana cand se topeste zaharul. Apoi se ia de pe foc si se coaja de portocale. Se adauga nucile, biscuitii, cacaua. Se amesteca cu grija compozitia de salam de biscuiti, prin rasturnare.
Se ia o foaie de plastic si se aranjeaza pe ea cateva linguri din compozitia de salam de biscuiti. Se ruleaza apoi foaia si se preseaza, astfel incat ingredientele sa se lipeasca intre ele. Salamul de biscuiti astfel format se pune in frigider pentru cateva ore, apoi se poate taia in felii. Salamul de biscuiti se da prin nuca de cocos.
Reteta a fost propusa de blogul culinar Retetele Anei.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii