Prajituri

Reteta Sarlota de cafea cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 
bratu postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sarlota de cafea cu ciocolata este un desert deosebit. Pentru a face aceasta reteta de sarlota aveti nevoie de piscoturi, cafea, lichior de cafea si lapte.

ingrediente

Pentru 4 portii:
   8 piscoturi pentru sampanie
   50 ml cafea tare
   1 lingura lichior de cafea
   1 lingura cafea instant
   1 plic sarlota de ciocolata de la Dr. Oetker
   300 ml lapte rece de la frigider
   10 boabe de cafea
Mai avem nevoie de:
   4 cupe.

mod de preparare

Sarlota de cafea cu ciocolata este un desert deosebit. Pentru a face aceasta reteta de sarlota se taie intai piscoturile se taie in jumatate, se inmoaie in cafeaua amestecata cu lichiorul de cafea si se aseaza radial (vertical) pe marginea cupelor.
Cafeaua instant se dizolva in lapte, dupa care se adauga continutul plicului de sarlota si se omogenizeaza cu un mixer timp de 3 minute. Sarlota de cafea cu ciocolata astfel rezultata se toarna imediat in cupe, peste piscoturi si se tine la rece pentru aproximativ 1-2 ore.


Sarlota de cafea cu ciocolata se decoreaza cu boabe de cafea.
Alte retete de dulciuri recomandate:

Incearca si Pralin de alune de padure si mousse de pralin
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota de cafea cu ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.