Se freaca untul impreuna cu zaharul, apois e adauga faina, amesteca cu bicarbonatul. Aluatul obtinut se tine la rece 3 ore, apoi se imparte in 3 buca
Se freaca untul impreuna cu zaharul, apois e adauga faina, amesteca cu bicarbonatul. Aluatul obtinut se tine la rece 3 ore, apoi se imparte in 3 bucati egale. Din doua bucati de intinde o foaie, intr-o tava unsa si tapetata. Se unge cu gem iar deasupra se fac din a treia bucata de aluat suluri, care se asaza sub forma de gratar. Se coace tarta in cuptorul incins, la foc potrivit.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu Placinta cu mere Prajitura cu visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii