Pregatesti asa: Bati albusurile spuma, adaugi treptat zaharul si zeama de lamaie si bati in continuare pana obtii o bezea. Incorporezi apoi galbenusur
Pregatesti asa:
Bati albusurile spuma, adaugi treptat zaharul si zeama de lamaie si bati in continuare pana obtii o bezea. Incorporezi apoi galbenusurile, faina amestecata cu praful de copt, apa si coaja de lamaie. Torni compozitia intr-o tava de tarta (forma rotunda) unsa cu margarina
si tapetata cu faina si o dai la cuptor pentru
30-40 de minute.
Cand e gata, rastorni tarta pe un platou si pregatesti si fructele.
Prepari dupa instructiunile de pe ambalaj. intinzi peste tarta, apoi speli fructele, le tai felii si le asezi peste .
Faci un sirop din 3 linguri apa, 1 lingura zahar si esenta de rom. Adaugi gelatina si intinzi compozitia peste fructe.
Dai tarta la frigider pentru 1 ora. Este un deliciu pentru mesele festive.
Alte retete
Prajitura simpla
Tort cu mere
Tiramisu

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii