Toate ingredientele pentru aluat se pun in robotul de bucatarie. Se amesteca cateva minute la viteza mai mica apoi 1 min la viteza max. Rezulta o coca
Toate ingredientele pentru aluat se pun in robotul de bucatarie. Se amesteca cateva minute la viteza mai mica apoi 1 min la viteza max. Rezulta o coca elastica pe care o punem 30-40 min la rece. Intre timp se pregateste tava de tarta(26cm, merge si 28cm) cu putin ulei si se pudreaza cu faina. Se intinde aluatul in forma si se inteapa cu o furculita de cateva ori apoi se pune la cuptor 10 minute la 180 grade.
Pentru crema se amesteca branza, oul, praful de budinca, zaharul, zaharul vanilat si smantana intr-un castron. Se amesteca usor zmeura cu crema de branza si se toarna peste aluat. Se tine la cuptor inca 40-45 minute la 185 grade.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii