Tarta cu zmeura si branza dulce

Toate ingredientele pentru aluat se pun in robotul de bucatarie. Se amesteca cateva minute la viteza mai mica apoi 1 min la viteza max. Rezulta o coca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • 300 gr. faina alba + 1 plic praf de copt
  • 100 gr. margarina
  • 100 gr. zahar
  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat deasupra
  • 350 gr. crema de branza (quark)
  • 100 gr. smantana acra
  • 125 gr. zahar
  • 2 oua
  • 1 plic budinca de vanilie praf
  • 1 plic zahar vanilat
  • 200 gr. zmeura

Mod de preparare

Toate ingredientele pentru aluat se pun in robotul de bucatarie. Se amesteca cateva minute la viteza mai mica apoi 1 min la viteza max. Rezulta o coca elastica pe care o punem 30-40 min la rece. Intre timp se pregateste tava de tarta(26cm, merge si 28cm) cu putin ulei si se pudreaza cu faina. Se intinde aluatul in forma si se inteapa cu o furculita de cateva ori apoi se pune la cuptor 10 minute la 180 grade.

Pentru crema se amesteca branza, oul, praful de budinca, zaharul, zaharul vanilat si smantana intr-un castron. Se amesteca usor zmeura cu crema de branza si se toarna peste aluat. Se tine la cuptor inca 40-45 minute la 185 grade.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc