Tiramisu reţetă cu rabarbura se prepara usor. Gasiti reteta de tiramisu cu rabarbura, pe culinar.ro, alaturi de alte retete de prajituri.
Aceasta reteta de tiramisu se prepara usor. Petru a prepara tiramisu se separa 4 oua, se bat albusurile cu sare, iar galbenusurile cu 100 gr zahar si 2 linguri apa calda. Se asaza deasupra albusurile batute, apoi se cerne faina si se inglobeaza ambele cu atentie. Se asaza compozitia pe o tava cu hartie de copt si se coace 8-10 minute. Se scoate din cuptor si se rastoarna blatul pe un prosop de bucatarie, Se desprinde hartia de copt de pe fund.
Se lasa sa se raceasca blatul. Separat, se curata rabarbura si se taie bucati. Se cresteaza pastaia de vanilie si se scoate miezul cu varful cutitului. Se pun ambele la fiert cu rabar bura, 50 gr zahar, 100 ml apa, dulceata si zahar vanilat. se dizolva amidonul in putina apa si se adauga compozitia de rabarbura. Se lasa la fiert cca 2 minute. Se indeparteaza pastaia de vanilie si se lasa la racit compozitia de rabarbura. Se decupeaza cu un pahar 24 de cercuri din aluatul de pandispan si se stropesc cu lichior. Se bat 4 oua cu 50 gr zahar, coaja rasa si sucul de la o lamaie. Se inglobeaza apoi mascarpone. In pahare se asaza straturi alternative de blat si compot de rabarbura, dupa care se da la frigider cca 3 ore.
Tiramisu se serveste pudrat cu cacao.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii