Tiramisu reţetă adaptata

Tiramisu reţetă adaptata Branza dulce se amesteca cu branza mascarpone, cu apa minerala, zaharul, praful de vanilie si 2 pachetele de scortisoara. Blatul de tort se taie in 12

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. branza dulce de vaca
  • 250 gr. mascarpone
  • 5 linguri de apa minerala
  • 1 praf de vanilie
  • 50 gr. zahar
  • 5 pachetele de scortisoara macinata
  • 200 gr. blat de tort cu miere de stup
  • 1 dl. lichior de migdale
  • fructe pentru ornat: 1 kiwi. 1 portocala
  • 1 banana;(6 portii)

Mod de preparare

Branza dulce se amesteca cu branza mascarpone, cu apa minerala, zaharul, praful de vanilie si 2 pachetele de scortisoara. Blatul de tort se taie in 12 bucati.

In boluri de sticla se pune cate o bucata de blat de tort, se insiropeaza cu lichior, se aseaza cate un strat de crema, se da cu pudra, cu scortisoara si din nou se pune crema. Peste crema se aseaza, inca o bucata de blat de tort, se acopera cu crema si se orneaza cu fructe dupa dorinta.
Pana la servire, se pastreaza bolurile la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc