Prajituri

Reteta Tiramisu reţetă originala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
Bunea_12983 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Tiramisu reţetă originala
Galbenusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga Mascarpone, lichiorul si gelatina, se bat pana devine o crema spumoasa. Albusurile se bat spuma si ap

ingrediente

   500 g piscoturi Savoiardy
   500 g crema Mascarpone
   4 oua
   150 g zahar
   10 linguri lichior Amaretto
   1 ceasca cafea pregatita foarte concentrat si amesctecata cu zahar
   10 g gelatina praf
   cacao pentru presarat desupra

mod de preparare

Galbenusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga Mascarpone, lichiorul si gelatina, se bat pana devine o crema spumoasa. Albusurile se bat spuma si apoi se amesteca cu crema obtinuta anterior. Cafeaua racita in prealabil se pune intr-o farfurie, si apoi piscoturile unul cate unul se tin, dar foarte putin in cafea si apoi se aseaza in tava. Se aseaza apoi jumatate din crema, apoi inca un rand de piscoturi si iar crema. Se da la frigider 3 ore dupa care se presara cu cacao deasupra.
Incearca si Cheesecake cu zmeura
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originala" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.