1. Toarna crema de whiskey in expresso. Expresso trebuie sa fie foarte concentrat si racit. Daca nu ai expresor, o cana de cafea concentrata e la fel de buna... vreo 3 linguri de cafea la o cana.
2. Cu ajutorul unui mixer bate frisca, iar spre final adauga zaharul pudra. Smantana de frisca trebuie sa fie foarte rece pentru a nu se taia.
3. Separat, bate si branza mascarpone, adauga extractul de vanilie si coaja de portocala, si apoi o incorporeaz-o in frisca. In varianta pentru copii, inlocuieste expresso-ul cu cacao cu lapte si nu mai pune crema de whisky.
4. ia biscuitii amaretti si tavaleste-i putin prin amestecul de espresso cu crema de whiskey.
5. la baza pahatului intra 3-4 biscuiti, apoi pune crema, cacao, inca 3-4 biscuiti si iar crema.
Ultimul strat va avea cacao pudra si ceva ciocolata neagra, rasa pe deasupra;
lasa-l 2 ore la frigider.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe