Triunghiuri cu mere

Ouale intregi, mierea, zaharul, scortisoara si cacaoa se amesteca spuma. Se adauga nucile, untul topit si faina, amestecata cu praful de copt, se fram

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g miere
  • 400 g faina
  • 250 g zahar pudra
  • 60 g unt
  • 3 oua
  • 300 g mere rase
  • 60 g nuci pisate
  • 20 g cacao
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1 praf de copt

Mod de preparare

Ouale intregi, mierea, zaharul, scortisoara si cacaoa se amesteca spuma. Se adauga nucile, untul topit si faina, amestecata cu praful de copt, se framinta un aluat moale si se intinde o foaie din care se taie triunghiuri. Se pune in mijlocul fiecarui triunghi o lingurita de mere rase si se intorc colturile triunghiului. Pe o tava tapetata cu hirtie, se coc la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, se presara cu zahar pudra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci