Captusim o tava cu model de aluminiu cu folie si o taiem roata. Scoatem folia, o intindem si punem pe ea pireul de castane astfel incat sa fie la acee
Captusim o tava cu model de aluminiu cu folie si o taiem roata. Scoatem folia, o intindem si punem pe ea pireul de castane astfel incat sa fie la aceelasi nivel. Asezam pireul impreuna cu folia in tava. Pentru umplutura batem frisca si inainte sa devina tare adaugam 2,5 linguri de zahar pudra. Adaugam stafidele inmuiate in rom (sau aroma de rom dizolvata in apa) si gelatina dizolvata in 3 cl de apa calda. Turnam crema in tava si punem la rece. Dupa 20 de minute, cand incepe sa se intareasca, acoperim crema cu piscotul decupat dupa forma. Lasam la rece jumatate de ora, apoi o rasturnam. Indepartam folia, lasam la odihnit si glazuram cu ciocolata.
Alte retete prajituri
Prajitura cu visine
Tarta fructe
Tiramisu original
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiEste absolut delicioasa si foarte usor de facut !:) M-am inspirat de la Ruxy !
Prajitura RudyIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii