Salate de fructe

Reteta Caise cu frisca si rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
FLORY Sumida 9950 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Caisele spalate si scurse bine de apa se curata de coaja, se rup in doua, se scot samburii si se asaza pe o farfurie de sticla. Capsunile se spala rep

ingrediente

   12 caise
   24 capsuni
   1 pahar rom
   150 g frisca

mod de preparare

Caisele spalate si scurse bine de apa se curata de coaja, se rup in doua, se scot samburii si se asaza pe o farfurie de sticla. Capsunile se spala repede, se scot coditele, se inteapa in cateva locuri, se pun pentru 30 minute in rom dupa care se scot, se pudreaza cu zahar si se asaza cate una pe fiecare jumatate de caisa, in locul samburelui. Cu un cornet se garniseste fiecare caisa cu frisca. Se pun la rece.
Se servesc dupa cca o ora.
Incearca si Salata exotica rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Caise cu frisca si rom" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de fructe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite