Chiar daca esti incepatoare in bucatarie, poti prepara aceasta reteta cu pere, care va fi un succes garantat.
Se aleg pere mari, zemoase si coapte. Se curata de coaja si se fierb intregi in apa cu zahar, timp de 15 minute. Dupa ce se racesc, se cresteaza perele in spirala, lasand cotorul intreg. Frisca se bate cu mixterul, apoi, cu ajutorul unui cornet se umplu spatiile formate cu frisca. Se orneaza cu alune sfaramate, migdale sau fulgi de cereale, trasi in ciocolata.
Perele se servesc cu frunze tocate de menta.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afine
Comentarii