3/4 din cantitatea de zahar se rumeneste pina se topeste, la foc mic, apoi se adauga margarina si se amesteca bine. Separat, vinul se fierbe cu scorti
3/4 din cantitatea de zahar se rumeneste pina se topeste, la foc mic, apoi se adauga margarina si se amesteca bine. Separat, vinul se fierbe cu scortisoara si zahar vanilat, apoi se adauga restul de zahar tos. Cu acest sos se oparesc fructele (prunele se curata de simburi in prealabil, iar daca sint mari se taie felii). Imediat se adauga zaharul ars, fierbinte. Se lasa la rece cca. o ora inainte de servire.
Se lasa la rece cca. o ora inainte de servire. Salata se poate orna cu frisca sau inghetata de vanilie.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradImi era tare dor de niste peste, asa ca am facut o plachie de crap, buna de sa te lingi pe degete.
Plachie de crapIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii