Sufle de Capsune este un delicios desert de vara, pe care il puteti pregati foarte rapid. Pentru aceasta reteta de sufle aveti nevoie de o cana de capsuni.
Sufle de Capsune este un delicios desert de vara, pe care il puteti pregati foarte rapid. Mai intai se spala bine fructele si se taie in sferturi, dupa care se zdrobesc cu blemderul pana cand obtineti un piure. Acesta se amesteca cpoi zaharul si zaharul vanilat.
Albusurile batute spume se pun peste puire, iar compozitia obtinua din amestecul celor doua se pune in 4 forme mici de sufleu, unse cu un strat subtire de unt.
Sufleul de capsune se pune in cuptor (preincalzit in prealabil la 220 ° C) pana se rumeneste, adica aproximativ 12 minute.
Sufleul de capsune se serveste imediat dupa ce a fost scos din cuptor, altfels-ar putea dezumfla compoziita.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii