Se face un amestec din lapte, drojdie si putin zahar. Se lasa sa creasca si apoi se amesteca cu faina, sare, untul moale, oul si zaharul. Aluatul se p
Se face un amestec din lapte, drojdie si putin zahar. Se lasa sa creasca si apoi se amesteca cu faina, sare, untul moale, oul si zaharul. Aluatul se pune intr-un castron acoperit si se lasa 35-40 min la dospit. Se intinde apoi in tava unsa cu putin ulei si pudrata cu faina. Prunele se spala, se taie jumatati si se scoate simburele. Se asaza prunele pe aluat, se presara cu zahar vanilat si scortisoara dupa gust. Se mai lasa 20 min si apoi se pune la copt. Se coace la foc potrivit 45-50 min. Rece, se pudreaza cu zahar vanilat.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiUmilul păstârnac este unul dintre ingredientele mele preferate, atât pentru preparate dulci, cât şi sărate. Este atât...
Tarta cu pastarnacIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macO cana de ceai fierbinte si un fursec delicios incalzesc inima oricui!
Fursecuri fragedePentru cei ce iubesc prajiturile acrisoare, dar in acelasi timp lejere, aceste muffins sunt perfecte pentru zilele calduroase...
Muffins cu lime si ciocolata albaDesertul de față este declarat de către soțul meu, cel mai bun din anul acesta, dintre deserturile făcute de mine. Cred...
Budinca de caramel cu piscoturi SavoiardiDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii