Torturi

Crema de ciocolata cu rom pentru tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru crema de ciocolata cu rom pentru tort se formeaza un aparel din: zahar, lapte, cacao, oua, se pune pe foc si se fierbe in 3-4 clocote, pana se ingroasa.

ingrediente

   unt - 400 g
   zahar - 400 g
   cacao - 100 g
   oua - 4 bucati
   lapte - 100 ml
   esenta de rom - 30 ml
   zeama de lamaie - 25 ml

mod de preparare

Pentru crema de ciocolata cu rom pentru tort se formeaza un aparel din: zahar, lapte, cacao, oua, se pune pe foc si se fierbe in 3-4 clocote, pana se ingroasa. Se lasa la racit. Untul se alifiaza, se adauga esenta de rom, zeama de lamaie si se amesteca cu aparelul fiert, amestecand usor. Aceasta Crema de ciocolata cu rom se poate folosi la umplerea blatului de tort sau la umplerea diferitelor prajituri.


Incearca si Tort cu portocale
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ciocolata cu rom pentru tort" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite