Torturi

Reteta culinara Crema de ciocolata cu rom pentru tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru crema de ciocolata cu rom pentru tort se formeaza un aparel din: zahar, lapte, cacao, oua, se pune pe foc si se fierbe in 3-4 clocote, pana se ingroasa.

ingrediente

   unt 400 g
   zahar 400 g
   cacao 100 g
   oua 4 bucati
   lapte 100 ml
   esenta de rom 30 ml
   zeama de lamaie 25 ml

mod de preparare

Pentru crema de ciocolata cu rom pentru tort se formeaza un aparel din: zahar, lapte, cacao, oua, se pune pe foc si se fierbe in 3-4 clocote, pana se ingroasa. Se lasa la racit. Untul se alifiaza, se adauga esenta de rom, zeama de lamaie si se amesteca cu aparelul fiert, amestecand usor. Aceasta Crema de ciocolata cu rom se poate folosi la umplerea blatului de tort sau la umplerea diferitelor prajituri.


Incearca si Tort de post cu fructe
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ciocolata cu rom pentru tort" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite