Tiramisu reţetă originala. este un desert clasic, mereu binevenit, iar in combinatia cu capsuni este demential. Este usor de facut, si potrivit pentru zilele calduroase.
Tiramisu reţetă capsuni
1. Se curata capsunile si se taie marunt; se pudreaza cu 50 g zahar pudra.
2. Separat, se amesteca mascarpone cu 50 g zahar pudra si 20 ml suc de portocale; se inglobeaza frisca batuta. 3. In 2/3 din cantitatea de crema se inglobeaza capsunile.
4. Piscoturile se plonjeaza putin in restul de suc.
5. Intr-o forma de sufleu se asaza un strat de piscoturi; se acopera cu crema de capsuni.
6. Se insiropeaza restul de piscoturi si se asaza deasupra; se acopera cu crema alba, se acopera si se da la frigider 2 ore.
7. Tiramisu se decoreaza cu cacao, eventual cu rulouri de ciocolata si pireu sau sos de capsuni.
Tiramisu cu capsuni se serveste rece, eventual cu fructe proaspete.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantana O zama simplu de preparat, aproape ca se face singura. Principalul este sa ai ingrediente de calitate. Doar fasolea...
Zama de fasole verde cu afumatura proaspataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii