Torturi

Tort aroma

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bate spuma mierea cu galbenusurile adaugind treptat migdalele pisate foarte fin sau date prin masina de nuci, scortisoara, coaja de lamiie, cuisoar

ingrediente

   200 gr. miere
   200 gr. pesmet de piine neagra
   150 gr. migdale
   7 oua
   1/2 lingurita scortisoara pisata
   3 cuisoare pisate
   1/2 nucsoara pisata
   ¼ lingurita anison pisat
   coaja rasa de la o lamiie Crema: 250 gr. unt
   200 gr. zahar pudra
   1 galbenus
   ¼ esenta de cafea rece foarte concentrata

mod de preparare

Se bate spuma mierea cu galbenusurile adaugind treptat migdalele pisate foarte fin sau date prin masina de nuci, scortisoara, coaja de lamiie, cuisoarele, nucsoara si anasonul. Se amesteca usor cu albusurile batute spuma, iar apoi se adauga, putin cite putin(in ploaie) pesmetul. Se pune compozitia in forma de tort unsa si presarata cu faina si se da la cuptor; la inceput (pina se ridica) la foc potrivit, apoi la foc mic, cca 1 ora. Se scoate din forma, iar dupa ce s-a racit se taie in doua (pe lat), se umple si se garniseste cu urmatoarea crema: se freaca spuma untul si zaharul cu un galbenus, adaugind cite putina cafea concentrata, strecurata si racita.
Incearca si Tort cu crema de branza si chocolate fudge
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aroma" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite