Torturi

Reteta Tort Campari

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Blatul de pandispan se pune intr-o forma de tort cu peretii detasabili. Se amesteca branza de vaci cu zahar, suc de portocale si Campari. Se inmoai

ingrediente

   1 blat de pandispan
   500 gr. branza de vaci
   100 gr. zahar
   200 ml. suc de lamaie
   60 ml. Campari
   10 foi de gelatina
   500 ml. frisca
   40 gr. ciocolata rasa
   50 gr. gem de portocale
   Ornare: 350 gr. frisca
   1 plic zahar vanilat
   10 fructe la alegere
   30 gr. alune prajite si tocate marunt

mod de preparare

Blatul de pandispan se pune intr-o forma de tort cu peretii detasabili. Se amesteca branza de vaci cu zahar, suc de portocale si Campari. Se inmoaie gelatina. Se bate frisca. Se dizolva gelatina si se inglobeaza in compozitia de branza. Se adauga frisca si ciocolata rasa. Se unge blatul cu gem si se acopera cu crema. Se lasa la rece 3 ore. Se scot peretii detasabili. Se bat 350 ml. frisca cu zaharul vanilat. Se imbraca tortul cu 1/2 din cantitatea de frisca. Restul se aseaza in gramajoare pe tort. Se taie 3 fructe felii si se decoreaza marginile tortului. Se taie jumatati restul de fructe si se aseaza pe rozetele de frisca. Se presara cu alune. Se tine la frigider pana in momentul servirii.
Se servesc feliile de tort cu frisca dupa dorinta.
Incearca si Tort cu afine si iaurt
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Campari" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.