Torturi

Reteta Tort cu Maracuja

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Bianca_21 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Tort de ciocolata (reteta video)"
 
Se amesteca bine toate ingredientele pentru blat si se coace un biscuite la 170°C circa 15 minute, grija sa nu se arda. Se scoate si se lasa la ra

ingrediente

   100 gr faina
   2 oua
   2 linguri ulei
   3 lingurite rase praf de copt
   75gr zahar
   1 vanilie
   500gr branza fina de vaci
   250 ml frisca
   250 ml suc de maracuja
   250 ml suc de portocale rosii
   12 foi gelatina alba
   100gr zahar
   1 jeleu rosu
   inca o data 250 ml suc de maracuja

mod de preparare

Se amesteca bine toate ingredientele pentru blat si se coace un biscuite la 170°C circa 15 minute, grija sa nu se arda. Se scoate si se lasa la racit. Pentru crema se inmoaie gelatina in apa rece. Branza de vaci se amesteca cu zahar si sucul de portocale rosii si maracuja apoi cu gelatina topita. Se pune deoparte si se bate frisca bine apoi se amesteca cu crema.


Se prepara un jeleu rosu (guss) cu 250 ml suc de maracuja si se amesteca cu crema. Se toarna totul peste blat intr-o forma cu peretii detasabili si se baga la frigider pentru 3 ore.


Se orneaza cu ciocolata alba topita si cocos.
Incearca si Tort cu crema de cacao
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu Maracuja" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite