Amesteca untul cu faina si adauga zaharul si galbenusul. Intinde aluatul pe o plansa tapetata cu faina si aseaza-l intr-o tava unsa cu unt. Pentru um
Amesteca untul cu faina si adauga zaharul si galbenusul. Intinde aluatul pe o plansa tapetata cu faina si aseaza-l intr-o tava unsa cu unt. Pentru umplutura, amesteca martipanul ras cu zahar si coaja rasa de lamaie. Adauga untul sfaramat, amesteca-l si intre timp adauga cate un ou. Unge umplutura peste aluat si fa diverse forme pe margine cu o furculita. Coace-l la 200 de grade, aproximativ 30 de minute, dupa care lasa-l sa se raceasca complet. Topeste ciocolata maruntita in frisca, in baie de aburi, in timp ce amesteci continuu. Cand s-a racit putin toarn-o peste tort. Topeste ciocolata cu lapte in baie de aburi, sau in cuptorul cu microunde, pune-o intr-un sprit si deseneaza forme peste glazura de ciocolata intarita.
Alte retete de tort recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii