Pentru blat se bate spuma untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se pun ouale si laptele apoi sucul de porocale si la sfirsit faina amestecata cu praful
Pentru blat se bate spuma untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se pun ouale si laptele apoi sucul de porocale si la sfirsit faina amestecata cu praful de copt. Se pune in forma de tort unsa. Merele se taie in doua si se curata de casuta de simburi. Se pun peste aluat cu partea bombata in sus presind putin. Se presara cu alune tocate. Se coace 60 min. Ultimele bucati se acopera cu o hirtie, sa nu se arda.
Se presara cu zahar vanilat amestecat cu scortisoara
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii