Pentru blat se bate spuma untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se pun ouale si laptele apoi sucul de porocale si la sfirsit faina amestecata cu praful
Pentru blat se bate spuma untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se pun ouale si laptele apoi sucul de porocale si la sfirsit faina amestecata cu praful de copt. Se pune in forma de tort unsa. Merele se taie in doua si se curata de casuta de simburi. Se pun peste aluat cu partea bombata in sus presind putin. Se presara cu alune tocate. Se coace 60 min. Ultimele bucati se acopera cu o hirtie, sa nu se arda.
Se presara cu zahar vanilat amestecat cu scortisoara

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii