Torturi

Reteta Tort de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
mihaelabella postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se face crema: se amesteca untul si zaharul pudra dupa care se amesteca cu o ceasca de cafea. Marscapone se amesteca cu cealalta ceasca de cafea. Se t

ingrediente

   blat de tort
   100 gr zahar pudra
   350 gr marscapone
   50 gr zahar
   150 gr unt
   2 cesti de cafea
   Â½ pahar de lichior de cafea

mod de preparare

Se face crema: se amesteca untul si zaharul pudra dupa care se amesteca cu o ceasca de cafea. Marscapone se amesteca cu cealalta ceasca de cafea. Se taie blatul in trei discuri. Se pune lichiorul de cafea si se amesteca cu zaharul si jumatate de pahar de apa. Cu siropul iesit se insiropeaza blatul, se pune crema de marscapone, se pune al doilea strat tot cu crema de marscapone si al treilea strat, dupa care se orneaza cu crema de unt.

Pofta buna!
Se serveste dupa 12 ore de stat la rece



Alte retete dulciuri



Prajitura cu mere

Tort cu mere

Tort Dobos
Incearca si Tort cu marmelada si nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de cafea" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.