Tort de cafea

Se face crema: se amesteca untul si zaharul pudra dupa care se amesteca cu o ceasca de cafea. Marscapone se amesteca cu cealalta ceasca de cafea. Se t

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat de tort
  • 100 gr zahar pudra
  • 350 gr marscapone
  • 50 gr zahar
  • 150 gr unt
  • 2 cesti de cafea
  • ½ pahar de lichior de cafea

Mod de preparare

Se face crema: se amesteca untul si zaharul pudra dupa care se amesteca cu o ceasca de cafea. Marscapone se amesteca cu cealalta ceasca de cafea. Se taie blatul in trei discuri. Se pune lichiorul de cafea si se amesteca cu zaharul si jumatate de pahar de apa. Cu siropul iesit se insiropeaza blatul, se pune crema de marscapone, se pune al doilea strat tot cu crema de marscapone si al treilea strat, dupa care se orneaza cu crema de unt.

Pofta buna!
Se serveste dupa 12 ore de stat la rece

Alte retete dulciuri

Prajitura cu mere

Tort cu mere

Tort Dobos

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci