Torturi

Tort de grapefruit

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
timeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru aluat se amesteca foarte bine toate ingredientele cu ajutorul mixerului si se dau la rece 30 min. Se pune aluatul in tava unsa si pudrata cu fa

ingrediente

   blat: 150 g faina
   60 g unt
   40 g zahar
   1 ou
   20 ml lichior crema: 10 g gelatina
   250 g smintina
   250 g brinza de vaci
   100 g zahar
   zahar vanilat
   150 g frisca batuta
   2 buc. grapefruit
   un plic glazura incolora

mod de preparare

Pentru aluat se amesteca foarte bine toate ingredientele cu ajutorul mixerului si se dau la rece 30 min. Se pune aluatul in tava unsa si pudrata cu faina si se coace la foc potrivit.
Pentru crema: se moaie gelatina. Smintina se amesteca cu brinza de vaci, zaharul si 2-3 plicuri zahar vanilat. Se incorporeaza gelatina si frisca batuta. Se pune peste blat.
Se decojesc fructele si se asaza felii una linga alta. Se pepara glazura conform instructiunilor de pe plic si se toarna desupra. Se da tortul 4 ore la rece. Se decoreaza cu frisca.
Incearca si Tort cu nuca
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de grapefruit" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite