Torturi

Reteta Tort dobos cu zahar ars

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru foile de blat, se bat albusurile spuma si galbenusurile cu zaharul si vanilia. Se amesteca intre ele si se adauga incet faina.
Se coc 10-12 fo

ingrediente

Ingrediente foi de blat:
   9 oua
   200 gr zahar
   160 gr faina
Ingrediente crema:
   3 oua
   250 gr zahar
   vanilie
   3 batoane ciocolata
   3 linguri lapte
   250 gr unt
Ingrediente glazura:
   150 gr zahar

mod de preparare

Pentru foile de blat, se bat albusurile spuma si galbenusurile cu zaharul si vanilia. Se amesteca intre ele si se adauga incet faina.


Se coc 10-12 foi.


Pentru crema, ouale se bat cu zaharul si vanilia pana ce compozitia se ingroasa. Se adauga ciocolata topita si inmuiata in lapte. Toate acestea m fierb in bain marie. Se raceste compozitia si se amesteca cu untul batut bine. Se unge cu crema fiecare foaie de blat, se pun una peste alta si se glaseaza apoi tortul cu zahar ars.
Pofta buna!





Alte bucate recomandate:


Spuma de portocale


Rulada


Placinta cu mere delicioasa
Incearca si Tort de ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort dobos cu zahar ars" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.