BlatulSe bat ouale cu 3 linguri de apa rece cca. 5 min. si apoi se adauga intr-o continua mestecare zaharul. Se amesteca faina cu praful de copt si se
Blatul
Se bat ouale cu 3 linguri de apa rece cca. 5 min. si apoi se adauga intr-o continua mestecare zaharul. Se amesteca faina cu praful de copt si se cern. Se omogenizeaza cu oale in cuptorul incalzit la 200 garde se coace 15-20 min.
Jumatate din banane se taie felii iar restul se taie pe lungime, se stropesc toate cu zeama de lamiie sa nu se faca negre (oxideze), ciocolatele se taie bucatele si se topesc (mai bine pe baie de apa), frisca se bate cu praful care nu o lasa sa se faca moale, ouale se separa. Galbenusul se freca spuma cu untul si zaharul vanilat si apoi se adauga ciocolata topita. Albusul se bate spuma si se inglobeaza peste crema de ciocolata. Peste blat se pun feliile rotunde de banane, apoi se toarna frisca si la urma crema de ciocolata, se da la rece cel putin 2 ore. Se orneaza cu feliile lunguiete de banane si ciocolata rasa.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii