Torturi

Tort Napoleon

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Untul incalzit se amesteca cu smintina, se pune bicarbonatul si se amesteca bine. Se adauga faina si se framinta pina cind se obtine o coca nici prea

ingrediente

   100 gr. unt
   100 gr. smintina
   ¼ lingurita bicarbonat
   faina cit cuprinde
   zahar pudra vanilat Crema: 5 galbenusuri
   1/2 pahar zahar
   2 linguri faina
   1 ¼ pahar lapte
   vanilie(baton)

mod de preparare

Untul incalzit se amesteca cu smintina, se pune bicarbonatul si se amesteca bine. Se adauga faina si se framinta pina cind se obtine o coca nici prea moale, nici prea tare. Se imparte coca in trei parti egale si se intind cu sucitorul foi rotunde groase de 1 cm; se inteapa cu furculita si se coc la foc potrivit. Cind sint reci se ung cu urmatoarea crema. Se freaca galbenusurile cu zaharul, pina se face spuma. Se adauga faina si se amesteca. Peste aceasta pasta se toarna laptele fiert cu vanilie(laptele trebuie sa fie fierbinte), amestecind repede. Se pune vasul in care pregatim crema pe aragaz si se amesteca mereu pina cind crema incepe sa se ingroase. Se lasa sa se raceasca bine, apoi se ung blaturile. Ultimul blat se presara cu zahar pudra vanilat
Incearca si Tiramisu - Tort fara cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Napoleon" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite