Torturi

Reteta Tortulete ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Faina se cerne impreuna cu cacaua, amidonul, sarea si praful de copt.
Cafeaua, uleiul si mierea se amesteca bine. La acest amestec se adauga amestecul

ingrediente

   (3 torturi cu diam. de 15 cm)
   400g faina
   100g cornstarch (amidon de porumb)
   80g cacao
   un praf de sare
   2 linguri praf de copt
   260ml cafea tare rece
   200ml ulei
   200ml miere
   gem de caise / portocale
   ciocolata colorata
   bombonele

mod de preparare

Faina se cerne impreuna cu cacaua, amidonul, sarea si praful de copt.


Cafeaua, uleiul si mierea se amesteca bine. La acest amestec se adauga amestecul de faini si se omogenizeaza (iese o compozitie mai grosuta).


Se imparte in trei forme, se niveleaza suprafata si se coace in cuptorul preincalzit la 180 C pt. 30-40 min.


Dupa ce s-au racit, tortuletele se ung cu gem si se presara ciocolata sau bombonele.


Doua din ele le-am facut rotunde si le-am ornat la fel iar unul l-am facut inimioara.
Reteta Tortulete ciocolata a fost propusa de CristinaK





Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Incearca si Tort de ciocolata cu frisca
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulete ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.