Dulciuri

Reteta culinara Coltunasi cu branza de vaci si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Dintr-un singur ou vei obtine 4 portii delicioase de coltunasi cu branza de vaci si smantana. O mancare cu branza delicioasa, ce cu siguranta va fi pe placul copiilor.

ingrediente

   400g faina
   1 ou
   300g branza de vaci
   2 galbenusuri
   100g unt
   sare
   smantana

mod de preparare

Se cerne faina pe o planseta, se adauga oul si putina apa si se amesteca pana se incorporeaza toata faina. Daca e nevoie se poate adauga apa. Coca se framanta cu mana pana ce nu se mai lipeste de degete. Apoi se intinde pe planseta bine infainata si se decupeaza in forma dorita. Fiecare disc se umple cu branza de vaci, bine scursa de zer, amestecata cu galbenusuri, sare, si cu putin zahar dupa gust. Se inchid coltunasii si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Se fierb 10-15 minute, amestecand cu o lingura de lemn ca sa nu se lipeasca intre ei sau de fundul oalei.




Din momentul in care s-au ridicat la suprafata coltunasii se mai fierb 5-6 minute. Se strecoara si se scurg de apa in exces, se oparesc cu unt fierbinte si se servesc cu smantana proaspata.


Coltunasii cu branza si smantana se servesc calzi.

Incearca si Prajitura cu morcovi si portocale
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu branza de vaci si smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulciuri

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 200 lei
1199.99 lei
999.99 lei
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite