Margarete

Margaretele se fac din 2 oua intregi, 300 g zahar pudra, 250 g untura, 1 pachet de margarina.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua intregi
  • 300 g zahar pudra
  • 250 g untura
  • 1 pachet de margarina
  • faina cat cuprinde
  • o lingurita de amoniac stins.

Mod de preparare

Pentru margarete, ouale cu zaharul se freaca spuma, dupa care se pun restul de ingrediente. Se face un aluat potrivit de tare, care se coace la foc potrivit.


Margaretele se servesc dupa ce s-au racit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc