Chiftelele de curcan la cuptor sunt delicioase si usor de pregatit.
Toate ingredientele in afara de pesmet se mixeaza la robot/blender.
Se adauga pesmet.
Se pune apa la fiert cu putina sare si cand incepe sa fiarba se adauga chiftele formate.
Se lasa la fiert la foc mic pana cand se ridica la suprafata, aproximativ 2-3 min, apoi se scot intr-un castron.
Se tapeteaza tava de la cuptor cu hartie de copt, peste chiftele din catron se adauga 1 lingura de ulei si se pun la cuptor la grill.
Se lasa la foc mediu pana cand chiftelele se rumenesc.
Chiftelele de curcan se servesc calde alaturi de garnitura preferata.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mancare-bebe.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe