Ciupercute vesele

1. Se fierb ouale. Pentru a nu se crapa coaja se aduga o lingura cu sare. 2. Dupa ce ouale s-au fiert, taie un capacel deasupra oului si scoate galben

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 rosii
  • 2 linguri cu smantana
  • 2 linguri cu branza de vaci
  • sare

Mod de preparare

1. Se fierb ouale. Pentru a nu se crapa coaja se aduga o lingura cu sare.

2. Dupa ce ouale s-au fiert, taie un capacel deasupra oului si scoate galbenusul.

3. Freaca galbenusul cu smantana si branza de vaci, apoi adauga sare dupa gust.

4. Cu amestecul astfel obtinut umple albusurile, si astfel obtii piciorusele ciupercilor.

5. Pe post de palarie, asaza deasupra bucati de rosie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc