1. Se fierb ouale. Pentru a nu se crapa coaja se aduga o lingura cu sare. 2. Dupa ce ouale s-au fiert, taie un capacel deasupra oului si scoate galben
1. Se fierb ouale. Pentru a nu se crapa coaja se aduga o lingura cu sare.
2. Dupa ce ouale s-au fiert, taie un capacel deasupra oului si scoate galbenusul.
3. Freaca galbenusul cu smantana si branza de vaci, apoi adauga sare dupa gust.
4. Cu amestecul astfel obtinut umple albusurile, si astfel obtii piciorusele ciupercilor.
5. Pe post de palarie, asaza deasupra bucati de rosie.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii