Crocantele de pui

Pentru crocantele de pui taiem carne in fasii subtiri, il punem intr-un vas, adaugam sare, piper, kechup, amestecam bine si lasam deoparte minim 30 de minute.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Crocantele de pui

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat cca 500g
  • 1 ou
  • 2 linguri de faina
  • 1 lingura de kechup
  • 1 lingura de mustar
  • 200g corn flakes
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru crocantele de pui taiem carne in fasii subtiri, il punem intr-un vas, adaugam sare, piper, kechup, amestecam bine si lasam deoparte minim 30 de minute.
Intr-o punga punem faina,puiul si tinand de gura pungii agitam bine pana sunt toate fasiile de pui acoperite cu faina.
Punem intr-o foaie de copt corn flakes-ul si il maruntim cu un sucitor sau cu un pahar.
Intr-un vas batem oul cu mustarul,un pic de sare si piper.Adaugam puiul scuturat bine de faina,apoi il punem pe corn flakes.Puteti sa puneti fiecare bucata sau puteti sa le puneti pe toate odata,amestecand bine ca fiecare fasie sa fie cuprinsa de ou.
Procedeul de gatire il alegeti pe care doriti,fie prajiti,fie copti.
Eu i-am pregatit in cuptor, ca sa evit prajeala.Sunt mai gustosi prajiti,dar pentru copii sau regim e mult mai indicat sa-i facem in cuptor.
Tinem crocantelele de pui la cuptor cca 20 de min,apoi ii intoarcem si ii mai lasam inca 20 de min sau pana se rumenesc.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci