1. Se spala bine carnea iar apoi se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce este fiarta se taie in bucatele. 2. Separat se bat ouale cu praf de sare si
1. Se spala bine carnea iar apoi se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce este fiarta se taie in bucatele.
2. Separat se bat ouale cu praf de sare si piper. Se adauga laptele si branza telemea rasa.
3. Intr-o tigaie, se topeste untul si se toarna amestecul de oua.
4. Se presara deasupra cubuletele de carne si ceapa taiata rondele. Se amesteca usor.
Se pune compozitia intre felii de paine ce pot fi taiate in forma de animale
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii