1. Se spala bine carnea iar apoi se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce este fiarta se taie in bucatele. 2. Separat se bat ouale cu praf de sare si
1. Se spala bine carnea iar apoi se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce este fiarta se taie in bucatele.
2. Separat se bat ouale cu praf de sare si piper. Se adauga laptele si branza telemea rasa.
3. Intr-o tigaie, se topeste untul si se toarna amestecul de oua.
4. Se presara deasupra cubuletele de carne si ceapa taiata rondele. Se amesteca usor.
Se pune compozitia intre felii de paine ce pot fi taiate in forma de animale

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii