1. Se fierbe oul tare si se taie pe jumatate. 2. Se scoate galbenusul. 3. Pestele se frige sau se fierbe si se mixeaza. 4. Se amesteca apoi cu galbenu
1. Se fierbe oul tare si se taie pe jumatate.
2. Se scoate galbenusul.
3. Pestele se frige sau se fierbe si se mixeaza.
4. Se amesteca apoi cu galbenusul, sucul de lamaie si se adauga sarea.
5. Cand s-a obtinut o pasta omogena, se umplu jumatatile de albus.
Se serveste pe platou ornate cu salata verde si decorate cu masline si frunze de patrunjel.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNu prea suntem adeptii acestui fel de carne care, se stie, are si grasime dar am zis sa incerc si asa ceva si am ales sa o...
Ceafa de porc gatita la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii