Painea fantoma pentru Halloween este gustoasa si amuzanta. Copii, dar si adultii vor fi incantati de aceasta reteta de paine.
Painea fantoma pentru Halloween este gustoasa si amuzanta. Copii, dar si adultii vor fi incantati de aceasta reteta de paine.
Se incalzeste cuptorul. Intindeti aluatul si folositi forme speciale pentru a creea fantome. Ungeti aluatul fantoma cu ulei si presarati sare. Coaceti 10 - 12 minute.
Painea fantoma se serveste calda sau rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii