Vrei sa gatesti ceva exotic si delicios? Incearca o reteta marca Wolfgang Puck, celebrul bucatar care pregateste meniul servit la petrecerea premiilor Oscar, si ce poate fi mai bun de cat cotletele de miel chinezesti
Marinata:
Amesteca intr-un vas toate ingredientele. Toarna sosul obtinut peste cotletele de miel si lasa carnea la marinat timp de o ora. In timp ce mielul se marineaza, prepara sosul vinaigrette.
Asezoneaza carnea cu sare si piper si pune-o pe gratarul incins. Nu lasa cotletele pe gratar mai mult de 15-20 de minute. Poti, de asemenea, sa tai cotletele in bucati mai mici si sa le gatesti la foc mare, intr-o tigaie, aproximativ doua minute pe fiecare parte. Ai grija sa nu pui toate bucatile de carne in acelasi timp, pentru ca nu vor avea loc sa se faca.
Pentru a prepara sosul vinaigrette, combina toate ingredientele, cu exceptia piperului si a sarii. Adauga treptat uleiul de arahide. Condimenteaza cu sare si piper.
Pune sosul vinaigrette in farfurii si aseaza cotletele de miel peste el. Cotletele arata cel mai bine daca le plasezi in centrul farfuriei, deasupra sosului. Decoreaza totul cu crengute de coriandru sau menta si foloseste ca garnitura legume prajite sau orez.
Cu orez sau legume prajite
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii