Hamburger clasic poate fi facut cu usurinta in casa si are un gust chiar mai bun decat cel din comert. Singurul impediment este ca si acest tip de hamburger da dependenta!
Sos : Se amesteca intr-un castron : 2 lingurite mustar + 2 lingurite ketchup + sare + piper + 1 lingurita zahar, pana iese o pasta, de culoare mustar.
Se prajesc separat : carnea, apoi oul pe care il bateti bine inainte.
Se taie chifla, iar in interior se pun : Sos, ceapa tocata,carnea,o felie de branza topita ( se pot pune si 2 dupa preferinta pentru intensificarea gustului ), 2-3 felii de rosie,cateva felii de castravete ( normal / murat ), din nou sos,oul ( Oul cand se prajeste, se amesteca cu o lingura in el ca sa nu fie chiar ca la omleta ) si salata. Apoi se pune partea de sus a chiflei si gata.
Hamburgerul clasic de casa se poate servi imediat dupa ce este ,,ansamblat", daca doriti, alaturi de o salata verde asortata.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii