Clatiti aripioarele intr-un jet de apa rece dupa care le lasati sa se scurga de apa pe un prosop uscat sau pe un servet de hartie. Usturoiul, uleiul,
Clatiti aripioarele intr-un jet de apa rece dupa care le lasati sa se scurga de apa pe un prosop uscat sau pe un servet de hartie. Usturoiul, uleiul, sucul de lamaie si toate condimentele se amesteca intr-un bol, se rastoarna totul peste aripioare si se amesteca bine. Puteti adauga putin apa ca sa le acoperiti mai bine. Se lasa la marinat o ora.
Le puteti praji pe gratar sau in cuptor pentru aprox 30min, intorcandu-le din cand in cand pana devin aurii.
Reteta propusa de : Pupacel
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii