Aripioare de pui marinate in usturoi

Clatiti aripioarele intr-un jet de apa rece dupa care le lasati sa se scurga de apa pe un prosop uscat sau pe un servet de hartie. Usturoiul, uleiul,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Aripioare de pui marinate in usturoi

Ingrediente

  • Ingrediente : 8 aripioare mari sau 12 mici. Pentru marinata: 8 catei de usturoi mari
  • curatati si pisati
  • 2 linguri ulei de masline
  • zeama de la o lamaie sau suc de lamaie
  • 1/8 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita enihibar
  • 1/4 lingurita piper negru
  • sare

Mod de preparare

Clatiti aripioarele intr-un jet de apa rece dupa care le lasati sa se scurga de apa pe un prosop uscat sau pe un servet de hartie. Usturoiul, uleiul, sucul de lamaie si toate condimentele se amesteca intr-un bol, se rastoarna totul peste aripioare si se amesteca bine. Puteti adauga putin apa ca sa le acoperiti mai bine. Se lasa la marinat o ora.

Le puteti praji pe gratar sau in cuptor pentru aprox 30min, intorcandu-le din cand in cand pana devin aurii.

Reteta propusa de : Pupacel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci