Mancaruri cu carne

Reteta Carnati in aluat de foietaj

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru a prepara aceasta reteta de carnati in aluat de foietaj sunt necesare urmatoarele ingrediente: carnati oltenesti, aluat de foietaj, unt, ou.

ingrediente

   600 g carnati oltenesti
   200 g aluat de foietaj
   30 g unt
   1 ou

mod de preparare

Carnatii se taie cam de 7-8 cm lungime si li se cresteaza capetele. Aluatul de foietaj se intinde si se taie fasii. Se separa albusul de galbenus. Se ruleaza carnatii in fasiile aluat, lasand capetele crestate afara.




Se ia o tava si se unge cu unt. Se aseaza carnaciorii in ea, se ung cu galbenus de ou si se pun la cuptor cam 5-7 minute.


Se servesc ca si gustare rece sau calda.




Alte retete recomandate:




Mancare de cartofi cu carne de pui




Mamaliga cu cas si slanina




Miel cu rozmarin si cimbru

Incearca si Cotlet de vitel in crusta de verdeata
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati in aluat de foietaj" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.