Carnati in aluat de foietaj

Pentru a prepara aceasta reteta de carnati in aluat de foietaj sunt necesare urmatoarele ingrediente: carnati oltenesti, aluat de foietaj, unt, ou.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g carnati oltenesti
  • 200 g aluat de foietaj
  • 30 g unt
  • 1 ou

Mod de preparare

Carnatii se taie cam de 7-8 cm lungime si li se cresteaza capetele. Aluatul de foietaj se intinde si se taie fasii. Se separa albusul de galbenus. Se ruleaza carnatii in fasiile aluat, lasand capetele crestate afara.

Se ia o tava si se unge cu unt. Se aseaza carnaciorii in ea, se ung cu galbenus de ou si se pun la cuptor cam 5-7 minute.


Se servesc ca si gustare rece sau calda.

Alte retete recomandate:

Mancare de cartofi cu carne de pui

Mamaliga cu cas si slanina

Miel cu rozmarin si cimbru

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori