Carne de porc tocata cu rulada de omleta

Carne de porc tocata cu rulada de omleta este o mancare delicioasa. Pentru a face aceasta reteta va trebuie 1 kg carne de porc tocata.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Carne de porc tocata cu rulada de omleta

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc tocata
  • o ceapa
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • Pentru rulada de omleta:
  • 4 oua
  • un ardei rosu
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carne de porc tocata cu rulada de omleta este o mancare delicioasa. Pentru a face aceasta reteta trebuie sa amestecati carnea tocata cu ceapa tocata marunt sau razuita, ouale, 2 linguri de faina cernuta si usturoiul pisat.
Trebuie sa aveti o compozitie ca de chiftele.
Faceti apoi omleta. Bateti bine ouale si amestecati cu ardeiul taiat cubulete, sare piper si patrunjel.  Le coaceti ca pe clatite. Aveti grija sa nu va iasa prea groase. Cand sunt gata le rulati si taiati rulada formata in trei - patru bucati. In jurul fiecarei rulade formate puneti carne si formati ca si o chiftea pe care o prajiti apoi in ulei.


Carnea de porc tocata cu rulada de omleta se taie in doua si se serveste alaturi de cartofi piure sau natur.
La acest preparat as avea nevoie de o un set wok marca Vitesse France de la Kitchen Shop.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac oparit

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Supa crema de legume si  linte
3
Supe si ciorbe

Supa crema de legume si linte

supa crema pentru zile reci

Supa crema de legume si linte
Ciorba de vacuta
4
Ciorbe

Ciorba de vacuta

O reteta care merge foarte bine la masa de pranz intr-o toamna tarzie si racoroasa

Ciorba de vacuta
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burduf
5
Preparate sarate

Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burduf

Astazi am pregatit o reteta super simpla de placinte pufoase la tigaie, cu umplutura delicioasa de telemea, branza de burduf...

Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burduf
Parteneri
Miel la tava cu sos de rosii in stil grecesc
Bucataras.RO

Miel la tava cu sos de rosii in stil grecesc

Anul acesta de Paste, am tinut mortis sa fac carnea de miel dupa retetele grecesti. Asa ca aviz iubitorilor bucatariei...

Miel la tava cu sos de rosii in stil grecesc
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
ReteteCulinare.RO

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!